Офіційний дилер «Лексус Київ Захід»

НОВИНКА ВІД ЛЕКСУС КИЇВ ЗАХІД: МІСЬКИЙ КРОСОВЕР NX 200 У КОМПЛЕКТАЦІЇ SPORT+ УЖЕ В УКРАЇНІ

07.05.2020
novinka-v-d-leksus-ki-v-zah-d-m-skij-krosover-nx-200-u-komplektac-sport-uzhe-v-ukra-n

Лексус Київ Захід підготував для своїх клієнтів чудову новинку. В салоні з’явилася удосконалена комплектація моделі популярного міського кросовера NX200 Sport — Lexus NX200 Sport+. Автомобіль має низку дизайнерських та технічних покращень, що відповідають сучасним умовам пересування містом та потребам водіїв.

Lexus оновив дизайн переднього бампера NX200 у комплектації Sport+. Він успадкований від проривного концепту LF-NX і надає моделі більш спортивного вигляду. Автомобіль оснащено 18-дюймовими дисками 225/60 R18 у дизайні High, що підкреслюють його динамічний характер. Окрім того, Lexus NX200 у комплектації Sport+ буде доступний у новому яскравому кольорі «Палаючий Сердолік», що привертає увагу до автомобіля.

Ще одне оновлення моделі — підтримка інтелектуальної системи безпеки Lexus Safety System+ другого покоління. До переліку удосконалень входять:

  • покращена чутливість камер системи запобігання зіткнень, що дозволяє зменшити кількість аварійних ситуацій на дорогах;
  • система адаптивного круїз-контролю Dynamic Radar Cruise Control; система розпізнавання дорожніх знаків;
  • система сповіщення про з’їзд автомобіля зі смуги руху, що гарантує безпеку на дорогах;
  • система автоматичного управління дальнім світлом для кращої видимості під час руху вночі.

Також Lexus NX200 у комплектації Sport+ оснащено мультимедійною системою MM’19, що підтримує функціонал Apple CarPlay для зручного і безпечного використання можливостей смартфонів в автомобілі.

Комплектація доступна з 2-літровим* атмосферним двигуном із безступеневою трансмісією.
Lexus NX200 у комплектації Sport+ — яскравий і спритний автомобіль, що повністю відповідає сміливому та інноваційному духу свого власника.


Усі деталі щодо нового Lexus NX200 у комплектації Sport+ можна дізнатися в офіційному дилерському центрі Лексус Київ Захід за телефоном 044 507 08 08. Також на нашому сайті ви можете скористатися послугами онлайн-консультанта, який відповість на всі ваші запитання. Чекаємо вас за адресою: вул. Велика Кільцева, 58, с. Софіївська Борщагівка.

*Назва комплектації вказана для зручності, може відрізнятися або бути відсутньою в документах та інших матеріалах.

Вас може зацікавити:
Автомобіль під захистом: КАСКО "АвтоФОРТЕЦЯ" з покриттям військових ризиків

Сьогодні, коли українці стикаються з безпрецедентними викликами, СК "ВІДІ-СТРАХУВАННЯ" пропонує надійне рішення для захисту вашого авто – програму КАСКО "АвтоФОРТЕЦЯ" з покриттям військових ризиків.

Детальніше
НОВИЙ LEXUS LBX - СВІТОВА ПРЕМ'ЄРА

Справжня розкіш у компактному автомобілі з великим вибором стильних доповнень.

Детальніше
СВІТОВА ПРЕМ'ЄРА LEXUS LM

Лінійка автомобілів Lexus розширюється новою іконічною моделлю – Lexus LM.

Детальніше