Офіційний дилер «Лексус Київ Захід»

ЗУСТРІЧАЙТЕ ОНОВЛЕНИЙ ІНТЕРНЕТ-АВТОСАЛОН VIDI.UA

01.11.2021
zustrІchajte-onovlenij-Іnternet-avtosalon-vidiua

Автомобільний маркетплейс - інтернет-автосалон VIDI.UA

В інтернет-автосалоні VIDI.UA клієнти мають можливість у будь-який час ознайомитись із найактуальнішими пропозиціями на нові та вживані автомобілі, мотоцикли, водномоторну техніку від 17 світових брендів, запасні частини, аксесуари, страхові продукти, послуги з ремонту та сервісного обслуговування тощо. Інтернет-автосалон надає  можливості з швидкого пошуку пропозицій за декількома критеріями та порівняння їхніх характеристик. Фахівцями VIDI були доопрацьовані різноманітні інтерактивні форми, зокрема форма запису на тест-драйв, онлайн та оффлайн консультації, сервіс, оцінку автомобілів тощо. Інтернет-автосалон VIDI.UA є інноваційною платформою, створеною з урахуванням тривалого моніторингу запитів автовласників, новітніх тенденцій у сфері комунікацій та інформаційних технологій  та власного багаторічного досвіду роботи спеціально для клієнтів VIDI. Платформа постійно оновлюється та вдосконалюється, а її сучасний дизайн, продуманий інтерфейс і потужна навігація роблять користування VIDI.UA зручним та комфортним. Наразі  можливості платформи були суттєво розширені, зокрема відтепер клієнти мають можливість не тільки обирати, але й укладати угоди і навіть сплачувати вартість замовлень на окремі товари безпосередньо на сайті VIDI.UA, а незабаром і на сайтах усіх дилерських центрів VIDI. 

Придбання, продаж й обслуговування автомобілів, запчастин та аксесуарів стає зрозумілою, швидкою та приємною справою. Наразі клієнти вже мають можливість скористатись та оцінити:

  • зручність інтерактивного підбору автомобілів за заданими параметрами;
  • інформативність порівняльних характеристик обраних автомобілів;
  • зручність швидкого запису на тест-драйв, оффлайн та онлайн-консультації до найкращих консультантів автосалонів VIDI;
  • швидкість запису на сервісне обслуговування із миттєвим складанням калькуляції щодо вартості замовлення;
  • простоту інтерактивної оцінки автомобіля, а також розрахунку ціни за програмою trade-in;
  • переваги розширених калькуляторів вартості технічного обслуговування, кредитних та лізингових програм тощо;
  • простоту онлайн-придбання аксесуарів;
  • інформативність кабінету страхувальника та багато-багато іншого.

VIDI не залишається на місці та постійно вдосконалює процеси обслуговування клієнтів. Відтепер VIDI пропонує своїм клієнтам особистий кабінет з поліпшеним  функціоналом. Клієнти отримають можливість зберігати історію своїх пошукових запитів та повертатись до них у будь-який зручний час, управляти персональними налаштуваннями та максимально адаптувати роботу кабінету до власних потреб та уподобань, отримувати інформацію із календаря автомобіліста у календар на своєму смартфоні, бути підписаними на стрічку самих актуальних новин та цінових пропозицій. Незабаром до функціоналу кабінету буде доданий контроль за термінами постачання замовлених автомобілів, контроль виконання сервісно-технічних та кузовних робіт, а також інструментарій укладання у своєму смартфоні або на комп’ютері страхових та інших угод тощо.

Для спілкування з консультантами VIDI, окрім традиційного телефонного зв’язку, клієнти зможуть обирати двосторонній засіб комунікацій у найпопулярніших месенджерах  Viber, Telegram, WhatsApp, Facebook, Jivosite. У планах VIDI є впровадження декількох чат-ботів, що зроблять спілкування клієнтів із консультантами ще оперативнішим та зручнішим.

Запрошуємо всіх оцінити  нові можливості інтернет-автосалону vidi.ua у своїх смартфонах.

Довідково: VIDI є лідером роздрібної торгівлі автомобілями та займає 6,5% частку в загальноукраїнських продажах. VIDI була заснована в 1994 році братами Віталієм та Олегом Джуринськими. Основні напрямки діяльності: продаж та обслуговування нових та вживаних автомобілів, продаж автозапчастин, переобладнання та логістика, дистрибуція мото та водномоторної техніки, лізинг, страхування. 

Вас може зацікавити:
Автомобіль під захистом: КАСКО "АвтоФОРТЕЦЯ" з покриттям військових ризиків

Сьогодні, коли українці стикаються з безпрецедентними викликами, СК "ВІДІ-СТРАХУВАННЯ" пропонує надійне рішення для захисту вашого авто – програму КАСКО "АвтоФОРТЕЦЯ" з покриттям військових ризиків.

Детальніше
НОВИЙ LEXUS LBX - СВІТОВА ПРЕМ'ЄРА

Справжня розкіш у компактному автомобілі з великим вибором стильних доповнень.

Детальніше
СВІТОВА ПРЕМ'ЄРА LEXUS LM

Лінійка автомобілів Lexus розширюється новою іконічною моделлю – Lexus LM.

Детальніше