Офіційний дилер «Лексус Київ Захід»

МРІЯ В ЖОВТОМУ. LEXUS ПРЕДСТАВЛЯЄ НОВИЙ LC YELLOW EDITION

17.05.2019
ukr-mr-ya-v-zhovtomu-lexus-predstavlya-noviy-lc-yellow-edition

Lexus представляє яскраве доповнення до своєї лінійки флагманських купе ― LC Yellow Edition. У ньому унікальним чином поєднуються відмінні динамічні властивості та дизайн комплектації SPORT+ і розкішний салон. Yellow Edition забезпечує відмінну керованість та неперевершений комфорт, що є результатом праці тисяч дизайнерів, інженерів та технічних фахівців.

УНІКАЛЬНА КЕРОВАНІСТЬ І СТІЙКІСТЬ

LC Yellow Edition має підвищену продуктивність та керованість, характерні для комплектації Sport+. Він оснащений системою динамічного керування Lexus Dynamic Handling, рульовим механізмом з перемінним передаточним числом (VGRS), що окремо контролює кут повороту передніх і задніх коліс, та диференціалом підвищеного тертя Torsen.

Поєднання цих вдосконалених систем забезпечує маневреність, безпечне керування та відмінний відгук на дії водія.
Також воно дозволяє повною мірою використовувати потенціал платформи GA-L з її відмінним балансом і низьким центром тяжіння.

Серед інших відмінностей автомобіля ― 21-дюймові ковані диски і дах з армованого вуглецевим волокном пластику, що зменшує вагу автомобіля і підвищує його міцність. Активний задній спойлер з вуглецевого волокна забезпечує поліпшену стабільність автомобіля та автоматично активується на швидкості понад 80 км/год.

КОЛІР КУЗОВА FLARE YELLOW

Розроблений спеціально для LC яскравий колір Flare Yellow відображає спортивний, маневрений характер автомобіля. Надзвичайна виразність кольору створюється шляхом нанесення багатьох шарів жовтої фарби. При цьому основними є два різних шари: фарба насиченого жовтого кольору та фарба надзвичайно блискучого слюдяного кольору.

У результаті отримуємо насичений та блискучий жовтий колір, не схожий на жодний із попередніх кольорів кузова Lexus.

ЯКІСТЬ ТА КОМФОРТ У САЛОНІ

Особливою кольоровою гамою вирізняється і салон автомобіля, де чорні дверні панелі контрастують зі вставками з алькантари теплого жовтого кольору. Такий же теплий відтінок присутній в оздобленні шкіряних сидінь, панелі приладів, на рульовому колесі та підлокітнику в центральній консолі, що є прикладом витонченої роботи майстрів Такумі ― характерної відмінності розкішних автомобілів Lexus. Салон також оснащено проекційним дисплеєм на лобовому склі. Стелю оздоблено алькантарою чорного кольору, а передні сидіння з електрорегулюванням у 10 напрямках ― білою семіаніліновою шкірою.


За більш детальною інформацією про актуальні ціни та технічні характеристики просимо звертатися в офіційний дилерський центр «Лексус Київ Захід» за тел.: +38 (044) 507-08-08. Чекаємо Вас за адресою: вул. Велика Кільцева, 58, с. Софіївська Борщагівка.

Вас може зацікавити:
НОВИЙ ПОЗАШЛЯХОВИК LEXUS GX

Нове покоління, яке відкриє для Вас ще більше потужності та інновацій в поєднанні з новим дизайном.

Детальніше
Автомобіль під захистом: КАСКО "АвтоФОРТЕЦЯ" з покриттям військових ризиків

Сьогодні, коли українці стикаються з безпрецедентними викликами, СК "ВІДІ-СТРАХУВАННЯ" пропонує надійне рішення для захисту вашого авто – програму КАСКО "АвтоФОРТЕЦЯ" з покриттям військових ризиків.

Детальніше
НОВИЙ LEXUS LBX - СВІТОВА ПРЕМ'ЄРА

Справжня розкіш у компактному автомобілі з великим вибором стильних доповнень.

Детальніше