Офіційний дилер «Лексус Київ Захід»

СТАРТ ЗАМОВЛЕНЬ НА LEXUS ES 350 В «ЛЕКСУС КИЇВ ЗАХІД»

29.05.2019
start-zakazov-na-lexus-es-350-v-leksus-kiev-zapad

В офіційному дилерському центрі «Лексус Київ Захід» відкрито прийом замовлень на елегантний бізнес-седан Lexus ES 350, який оснащено двигуном V6 3 456 куб. см. (302 л. с.).

  • Новий Lexus ES представлений в 3 комплектаціях і вперше в історії моделі пропонується в версії F SPORT за ціною від 1 489 894 гривень до 1 833 195 гривень.
  • Завдяки новій платформі Lexus ES сьомого покоління пропонує неперевершений комфорт в поєднанні з кращою в історії моделі керованістю.
  • Передові технології забезпечують найвищий рівень безпеки нового Lexus ES.
  • Автомобіль пропонує найсучасніші мультимедійні можливості, в тому числі вперше у світі — технологію формування ідентичних звукових сцен для передньої й задньої частини салону.
  • Двигун 3,5 л працює в парі з новою восьмиступінчатою автоматичною трансмісією Direct Shift.
  • Палітра кольорів кузова сьомого покоління Lexus ES налічує 12 варіантів, 11 з яких — з ефектом «металік». Два кольори — білий F SPORT і синій F SPORT – пропонуються ексклюзивно для комплектації ES 350 F SPORT. Вибір з 29 варіантів поєднань оздоблень і кольорів салону здатний задовольнити найвибагливішого покупця, а різноманітність варіантів декоративних вставок дає можливість максимально індивідуалізувати дизайн салону.

Запропонована вперше в історії моделі версія Lexus ES 350 F SPORT, зберігаючи всю розкіш і комфорт елегантного бізнес-седана, максимально орієнтована на те, щоб дарувати задоволення від динаміки і керованості. Селектор режимів руху має додатковий режим SPORT +, що забезпечує максимальний ступінь чуйності роботи всіх систем.

На ці автомобілі встановлюється адаптивна регульована підвіска AVS з 650 варіантами демпфуючих характеристик амортизаторів. У пакет F SPORT також входять ексклюзивні елементи дизайну екстер’єру та інтер’єру: передній і задній бампери, спойлер на кришці багажника, решітка радіатора, логотип F SPORT на передніх крилах, 19-дюймові колеса з затемненим малюнком дисків. Спортивні крісла мають обробку F SPORT, встановлюються алюмінієві накладки на педалі та пороги, ексклюзивне виконання отримує рульове колесо. В інтер’єрі ES 350 F SPORT використовуються нові алюмінієві вставки «Хадора», джерелом натхнення при створенні яких служили гострі форми традиційних японських мечів. Полірування поверхні нагадує коливаються хвилі, що з’єднуються в єдину картину, що створює тривимірний ефект, причому орнамент виглядає по-різному в залежності від кута огляду.

Визнайте, ви хочете Lexus!

За більш детальною інформацією про актуальні ціни, технічні характеристики та наявність просимо звертатися в офіційний дилерський центр «Лексус Київ Захід» за тел.: +38 (044) 507-08-08. Чекаємо Вас за адресою: вул. Велика Кільцева, 58, с. Софіївська Борщагівка.

Вас може зацікавити:
Автомобіль під захистом: КАСКО "АвтоФОРТЕЦЯ" з покриттям військових ризиків

Сьогодні, коли українці стикаються з безпрецедентними викликами, СК "ВІДІ-СТРАХУВАННЯ" пропонує надійне рішення для захисту вашого авто – програму КАСКО "АвтоФОРТЕЦЯ" з покриттям військових ризиків.

Детальніше
НОВИЙ LEXUS LBX - СВІТОВА ПРЕМ'ЄРА

Справжня розкіш у компактному автомобілі з великим вибором стильних доповнень.

Детальніше
СВІТОВА ПРЕМ'ЄРА LEXUS LM

Лінійка автомобілів Lexus розширюється новою іконічною моделлю – Lexus LM.

Детальніше