Офіційний дилер «Лексус Київ Захід»

Прем'єра відомого флагманського позашляховика Lexus LX

21.01.2022
premera-izvestnogo-flagmanskogo-vnedorozhnika-lexus-lx

Lexus LX - це абсолютно новий підхід від розробників популярного позашляховика: покращені показники ходової, ідеальний дизайн та вдосконалена система управління.

Ретельно продумана конструкція рами не тільки оптимізувала керованість, але і надала можливість провідним дизайнерам залучити оригінальний та неперевершений дизайн. Автомобіль обладнаний удосконаленим турбобензиновим двигуном V6 на 3,5 л та дизельним двигуном «V6» на 3,3 л. Використана оптимальна дизайнерська система Lexus, яка поєднує в собі естетичний функціонал та абсолютну вишуканість. Для вимогливих автолюбителів LX представив шикарний VIP-пакет із чотирма індивідуальними сидіннями та бездоганним рівнем зручності.

Старт Лексус LX відбувся ще в далекому 1996 р. З того часу популярність та попит на легендарний габаритний автомобіль невпинно зростає, автомобілісти гідно прийняли флагманський позашляховик цієї марки. Високий рівень комфорту, покращена ходова частина, надійність – усі ці якості сприяли тому, що реалізація LX на світовому автомобільному ринку вже давно перевищила 500 тис. одиниць.

Виробники LX покращили авто за багатьма параметрами, забезпечуючи водієві максимальний комфорт під час пересування незалежно від місцеперебування. З платформою GA-F фахівці Lexus удосконалили транспортні властивості, що залишилися від стандартної рами кузова: тепер вага зменшена на 200 кг, а кузов має вищий показник жорсткості.

Оновлений флагманський позашляховик дозволить водієві почуватися на дорозі максимально безпечно та комфортно. Приладова панель розмістила зручний дводюймовий дисплей з 12,3-дюймовим верхнім і нижнім семидюймовим екраном. В автомобіль вбудована система Multi-terrain Monitor, що зображає весь периметр навколо авто завдяки вбудованим 4 камерам, що дозволяє побачити найменші деталі оточення. VIP комплектація включає повний комплект для стійкої та надійної їзди на будь-яких складних ділянках дороги. Продумуючи дизайн, фахівці компанії Лексус змогли поєднати в єдине ціле витонченість, потужність та характер габаритного позашляховика.

Говорячи про додаткові технологічні новинки, варто підкреслити перший у лінійці Lexus ключ "старт-стоп" з перевіркою справжності по відбитках пальців - він зберігає важливі налаштування для кожного водія, що дуже зручно для використання автомобіля декількома людьми.

Ключові характеристики оновленого LEXUS LX

Витончені та продумані лінії дизайну LX останнього покоління поєднали у собі елегантність та функціональність.

Дизайн оптимізованого LX продуманий до дрібниць і підтримує задану високу планку, що поєднує елегантність ліній поряд з масивним стрімким характером позашляховика. Брендова решітка радіатора підходить під фінальний дизайн Lexus - тривимірна, акцентує на зовнішній цілісності, довговічності та підвищує швидкість охолодження мотора.

Бренд LEXUS розміщений прямо в серці задньої частини авто - це символ нової ери легендарного LX.

Розробники нового Lexus LX 2022 на перший план винесли завдання безперервного контакту та взаємодії водія та транспорту, що їм, безумовно, вдалося виконати на сто відсотків. Дисплей та допоміжні важелі розміщені таким чином, що немає потреби змінювати своє становище, навіть проїжджаючи складні ділянки бездоріжжя.

Бездоганна їзда по місту, трасі та бездоріжжю

Нещодавно розроблена платформа GA-F призначалася для забезпечення легкості в русі та плавності при керуванні пересічною місцевістю. Спереду та позаду позашляховика центр тяжіння був значно покращений завдяки різному компонуванню двигуна. Крім зменшеного розміру силового агрегату, а також застосування полегшеного варіанта підвіски з енергійним контролем висоти, дах автомобіля було замінено на алюмінієвий. Завдяки цьому знизився центр тяжіння, і маса авто стала меншою на 200 кг.

Колісна база складає 2850 мм, її автори взяли від LX першого покоління. Вибраний розмір дисків - це гарантія хорошої маневровості на бездоріжжі та особистого комфорту в салоні. Підвіска повністю регулює відстань між дорогою та нижньою точкою центру авто відповідно до різних умов водіння. З інтегрованими системами стабілізації позашляховик досягає оптимального положення при поворотах, наборі та скиданні швидкості. Жорсткість пружин оптимізується самостійно за необхідності. В оновленому моніторі підтримки на бездоріжжі залучені цілі 4 камери, для ретельного контролю водія території навколо авто.

Додатковий режим «Multi-Terrain-Monitor» заслужив найвищу оцінку, тому що дозволяє водієві перевірити всю навколишню зупинку навколо автомобіля та огляд всіх коліс, не виходячи з транспорту.

Нова розробка Lexus LX 2022 - потужність та сила двигунів

Лексус LX 600 має 3,5-л. бензиновий мотор «V6» з подвійним турбонаддувом – виняткова потужність навіть на малих обертах двигуна та зручне натискання на педаль газу. Гранична сила - 400 к.с., з крутним моментом на максимумі в 650 Нм.

Розглядаючи LX 500d, варто відзначити, що модель обладнана 3,3 л дизельним мотором "V6" з подвійним турбонаддувом. Система була вдосконалена таким чином, щоб розігнати максимальну потужність до 300 к.с. та крутного моменту у 700 Нм, поліпшивши при цьому витрату палива.

Топ версія комплектації VIP

Найповніша комплектація VIP для Lexus LX 2022 обладнана зручними сидіннями для кожного пасажира, які забезпечують максимально високий рівень комфорту через стійкість до бокових навантажень. Заднє сидіння авто можна нахилити на 48 градусів завдяки особливій консолі. Переднє сидіння спереду легко складається, збільшуючи огляд та створивши зручне місце розташування ніг до 1 метра 10. Для максимальної зручності можна використовувати підставку для ніг, яка розташована ззаду переднього сидіння.

Вбудована система клімат-контролю VIP рівня плавно та рівномірно подає потік повітря. Додатково створені повітропроводи з бокових частин консолі на сидіннях 2-го ряду створюють у салоні оптимальний температурний режим. Дисплей на сенсорному управлінні знаходиться в центральному підлокітнику та відповідає за налаштування додаткового комфорту в салоні.

Ультрасучасна система мультимедіа

Стало набагато простіше користуватися оновленою системою мультимедіа з повною підтримкою Android Auto й Apple CarPlay. LX має вбудовану аудіосистему із 25 високоякісними динаміками Mark Levinson Premium Surround.

Для задньої частини салону автомобіля вбудована розважальна система останнього покоління з гранично розбірливою сенсорною панеллю.

Ультрасучасні технології безпеки

Комплексна програма Lexus Safety System+ має у своєму розпорядженні великий набір корисних опцій інтегрованих у систему безпеки: комплекс захисту від зіткнення з функціоналом екстреного кермового управління, систему контролю смуги руху, систему адаптивного круїз-контролю з можливістю контролю швидкості при входженні в поворот та інші.

Новий LX оснащений адаптивною системою управління далеким світлом BladeScan AHS. Зустрічні машини, що проїжджають, змушують систему з високою точністю здійснювати перевірку подачі світла. Дальнє світло функціонує для різних цілей, а конструкційні особливості дозволяють «інтуїтивно» спалахувати, коли традиційні фари не здатні на таку функцію. В результаті водій помітить пішохода та дорожній знак набагато оперативніше, не заважаючи іншим транспортним засобам.

Заява головного інженера Lexus LX - Такамі Екоо

«З метою крокувати в ногу з часом та відповідати багатогранному життю автолюбителів, нами була сформульована унікальна концепція водіння вдосконаленого Lexus LX: «Простота та якість на будь-якій дорозі світу». Створюючи позашляховик, конструктори впровадили найсучасніші технології, які б дозволили автомобілю вільно пересуватися як міськими дорогами, трасами, так і бездоріжжям, з максимальним комфортом і зручністю.

Майстри доопрацювали оптимальні їздові характеристики Lexus LX, отримані після неодноразових виправлень, що виникли під час випробування на складних дорогах. Талановиті дизайнери та досвідчені фахівці досягли оптимального результату на дорозі з індивідуальним підходом до Lexus Driving Signature.

Вдалося створити небачене ще досі відчуття при керуванні позашляховиком, який гарантує відгук на будь-який рух водія та відповідає високим вимогам і запитам. Спеціально для вимогливого клієнта всього світу ми розробили Топ – комплектацію нового позашляховика. В інтер'єрах для традиційних комплектацій, так і для VIP-автомобілів втілилася кропітка праця команди кращих розробників та увага до кожної найдрібнішої деталі.

Прагнучи зробити процес керування бездоріжжям максимально надійним і безпечним, фахівці проводили безліч тест-драйвів на різних ділянках нерівної дороги. Це допомогло довести позашляхові характеристики оптимізованого позашляховика Lexus LX до досконалості. Підвіска налаштовувалась з активною перевіркою висоти та адаптивного шасі для плавного зіткнення з поверхнею землі по нерівній дорозі для чудової якості їзди.

Величезна кількість часу та зусиль було вкладено у розробку мультифункціонального монітора та нові системи допомоги водієві.

У цьому легендарному суперпозашляховику все продумано до дрібниць, щоб водії могли сповна насолодитися їздою незалежно від доби та місцевості. Ми щиро віримо, що власники Lexus LX високо оцінять ідеальне поєднання якості ходових характеристик та вишуканості дизайну та будуть їздити з величезним задоволенням по всіх дорогах світу!»

Всі деталі про Lexus LX можна дізнатися в офіційному дилерському центрі Лексус Київ Захід за телефоном 044 507 08 08. Також на нашому сайті ви можете скористатися послугами онлайн-консультанта, який відповість на всі ваші запитання. Чекаємо вас за адресою: вул. Велика Кільцева, 58, с. Софіївська Борщагівка.

Приєднуйтесь до нас:

Telegram • Facebook • Instagram

Вас може зацікавити:
НОВИЙ ПОЗАШЛЯХОВИК LEXUS GX

Нове покоління, яке відкриє для Вас ще більше потужності та інновацій в поєднанні з новим дизайном.

Детальніше
Автомобіль під захистом: КАСКО "АвтоФОРТЕЦЯ" з покриттям військових ризиків

Сьогодні, коли українці стикаються з безпрецедентними викликами, СК "ВІДІ-СТРАХУВАННЯ" пропонує надійне рішення для захисту вашого авто – програму КАСКО "АвтоФОРТЕЦЯ" з покриттям військових ризиків.

Детальніше
НОВИЙ LEXUS LBX - СВІТОВА ПРЕМ'ЄРА

Справжня розкіш у компактному автомобілі з великим вибором стильних доповнень.

Детальніше