Офіційний дилер «Лексус Київ Захід»

СВЯТКУЙТЕ З НАМИ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ VIDI ТА ВИГРАВАЙТЕ КВАДРОЦИКЛ YAMAHA

16.05.2019
prazdnuyte-s-nami-den-rozhdeniya-vidi-i-vyigryvayte-kvadrotsikl-yamaha

ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ VIDI — 25 РОКІВ УСПІХУ!

У період з 16 травня по 16 серпня 2019 року VIDI запрошує відсвяткувати свій двадцять п’ятий День народження та проводить розіграш квадроциклу Yamaha GRIZZLY 700 EPS Alu серед Клієнтів продажу та сервісу дилерських центрів VIDI.*

*Умови участі у розіграші:
1. Придбайте автомобіль в будь-якому дилерському центрі VIDI або пройдіть сервісне обслуговування на суму від 2000 грн. з ПДВ в період з 16.05.2019 по 16.08.2019 року та автоматично ставайте учасниками розіграшу квадроциклу Yamaha GRIZZLY 700 EPS Alu (далі – Приз)**.

2. Розіграш Призу відбудеться 30.08.2019 року в online трансляції на офіційній сторінці VIDI у соціальній мережі Facebook за допомогою системи random.org шляхом випадкового вибору унікального коду.

3. 29.08.2019 року організатор акції розміщує на офіційній сторінці VIDI у соціальній мережі Facebook новину стосовно проведення часу online трансляції розіграшу.

*Термін дії розіграшу: 16.05.2019 по 16.08.2019 року.
Подробиці розіграшу можна уточнити в будь-якому дилерському центрі VIDI:
ТОВ «ВІДІ Автострада»;ТОВ «ВІДІ Еліт»;ТОВ «ВІДІ-Пауер»;ТОВ «ВІДІ-Стар»; ТОВ «ВІДІ-Скай»; ТОВ «ВІДІ-Край Моторз»; ТОВ «ВІДІ-Санрайз»; ТОВ «ВІДІ Елеганс»; ТОВ «ВІДІ Гранд»; ТОВ «ВІДІ Авеню»; ТОВ «ВІДІ Інсайт»; ТОВ «ВІДІ Армада»; ТОВ «ВІДІ-Ліберті»; ТОВ «ВІДІ Нордвей»; ТОВ «ВІДІ Пальміра» або за телефоном: 0 800 308 999.
1. Правом скористатися акцією по даній пропозиції мають тільки фізичні особи, які придбали автомобіль або пройшли сервісне обслуговування (всі оплачені категорії наряд-замовлень, за винятком гарантійних, на суму від 2000 грн. з ПДВ) в період з 16.05.2019 по 16.08.2019 року.
2. В розіграші можуть брати участь дієздатні фізичні особи, громадяни України, яким на момент проведення розіграшу виповнилося 18 років та які на період проведення розіграшу виконали всі необхідні умови участі.
3. Розіграш не поширюється на юридичних осіб.
4. . Видача Призу здійснюватиметься за адресою дилерського центру VIDI, в якому придбали автомобіль або пройшли сервісне обслуговування (всі оплачені категорії наряд-замовлень, за винятком гарантійних, на суму від 2000 грн. з ПДВ) в період з 16.05.2019 по 16.08.2019 року.
5. Переможець розіграшу має отримати Приз протягом 30 календарних днів з моменту оголошення результатів.
6. У випадку нез’явлення переможця розіграшу для отримання належного йому Призу протягом 30 календарних днів з моменту оголошення результатів, переможець розіграшу втрачає право вимагати Приз.
7. Приз, який не був отриманий переможцем розіграшу в строк не підлягає повторному розіграшу і не надається нікому з Учасників.
8. Оподаткування виграшу (призу) відбувається на підставі податкового законодавства України, чинного на дату видачі призу, а саме нарахування та перерахування ПДФО (ставка 18%) до державного бюджету здійснюється організатором Акції за його рахунок (за рахунок доходу), а нарахування й перерахування військового збору (ставка 1,5%) здійснюється організатором Акції за рахунок Переможця.

*З офіційними правилами участі у розіграші квадроцикла можна ознайомитись безпосередньо у дилерських центрах або на сайтах VIDI.

Вас може зацікавити:
НОВИЙ ПОЗАШЛЯХОВИК LEXUS GX

Нове покоління, яке відкриє для Вас ще більше потужності та інновацій в поєднанні з новим дизайном.

Детальніше
Автомобіль під захистом: КАСКО "АвтоФОРТЕЦЯ" з покриттям військових ризиків

Сьогодні, коли українці стикаються з безпрецедентними викликами, СК "ВІДІ-СТРАХУВАННЯ" пропонує надійне рішення для захисту вашого авто – програму КАСКО "АвтоФОРТЕЦЯ" з покриттям військових ризиків.

Детальніше
НОВИЙ LEXUS LBX - СВІТОВА ПРЕМ'ЄРА

Справжня розкіш у компактному автомобілі з великим вибором стильних доповнень.

Детальніше