Офіційний дилер «Лексус Київ Захід»

«ОСЕРЕДОК ТЕПЛА» від Лексус Київ Захід

27.01.2023
oseredok-tepla

25 січня Лексус Київ Захід відкрив «Осередок тепла Lexus» на базі свого дилерського центру. Бренд слідує принципам фірмової гостинності та дбає про клієнтів у кожному прояві своєї діяльності. Тож спеціально обладнана зона доступна для всіх мешканців громад, поруч з якими розміщено наш дилерський центр. Відвідувачі можуть підзарядити ґаджети й зігрітися під час відключень електроенергії.

Завдяки спільним зусиллям «Тойота-Україна», Toyota Motor Europe і дилерського центру «Осередок тепла Lexus» забезпечено всім необхідним для комфортного перебування.

· Постійний доступ до світла від резервної точки живлення. Приміщення забезпечене генератором, а також зарядною станцією.

· Опалення. Осередок тепла оснащено альтернативними засобами опалення або точковим опаленням — газовими й електричними обігрівачами.

· Інтернет. Дилерський центр Лексус Київ Захід, має у розпорядженні підключені до оптоволокна. Тож відвідувачі можуть користуватися інтернетом (у разі наявності світла у провайдера інтернет-послуг).

Також в нашому «Осередку тепла Lexus» можна випити чай або каву. Окрім того, працівники центру зроблять усе можливе, щоб надати необхідну допомогу та зробити перебування більш комфортним. Так, відвідувачі з дітьми можуть розігріти їжу для малечі, а шоурум дилерського центру облаштовано спеціальними зонами з кріслами, стільцями, подушками й пледами.

Задоволення потреб клієнтів є головним рушієм діяльності Lexus, а надання доступу до тепла і затишку всім українцям — основним пріоритетом наразі. Тож радо запрошуємо всіх охочих до нашого «Осередку тепла Lexus», щоб зігрітися і продовжити працювати разом задля спільної перемоги.

Чекаємо вас за адресою: Лексус Київ Захід, вул. Велика Кільцева, 58, с. Софіївська Борщагівка.

Вас може зацікавити:
Автомобіль під захистом: КАСКО "АвтоФОРТЕЦЯ" з покриттям військових ризиків

Сьогодні, коли українці стикаються з безпрецедентними викликами, СК "ВІДІ-СТРАХУВАННЯ" пропонує надійне рішення для захисту вашого авто – програму КАСКО "АвтоФОРТЕЦЯ" з покриттям військових ризиків.

Детальніше
НОВИЙ LEXUS LBX - СВІТОВА ПРЕМ'ЄРА

Справжня розкіш у компактному автомобілі з великим вибором стильних доповнень.

Детальніше
СВІТОВА ПРЕМ'ЄРА LEXUS LM

Лінійка автомобілів Lexus розширюється новою іконічною моделлю – Lexus LM.

Детальніше