Офіційний дилер «Лексус Київ Захід»

ОНОВЛЕНИЙ LEXUS RX350 Long в наявності у Лексус Київ Захід

06.08.2020
obnovlennyj-lexus-rx-long-v-nalichii

Лексус Київ Захід підготував для своїх клієнтів чудову новину. У салоні з'явилася семимісна модель Lexus RX 350L з подовженим кузовом.

Збільшена версія нового RX дозволяє розмістити в салоні шість або сім чоловік, зберігаючи при цьому привабливу обробку і стильний зовнішній вигляд. Завдяки таким функціям, як індивідуальний клімат контроль, бічні подушки безпеки й сидіння з електроприводом — навіть пасажири третього ряду будуть відчувати себе в безпеці та комфорті.

ТРИ РЯДИ КОМФОРТУ
Третій ряд сидінь в оновленій семимісній версії кросовера Lexus RX 350 оснащений електроприводом для складання та регулювання. На цих місцях можуть розміститися двоє дітей, а в нетривалих поїздках — навіть двоє дорослих пасажирів.

СМІЛИВИЙ ТА ПОМІТНИЙ ДИЗАЙН
Новий стрімкий дизайн переднього і заднього бамперів, дах, який немов ширяє над кузовом, потрійні світлодіодні тонкі фари обтічної форми надають передній частині автомобіля гостроти, роблячи зовнішність Lexus RX ще привабливішим.

LEXUS SAFETY SYSTEM+ НОВОГО ПОКОЛІННЯ
Щоб забезпечити безпеку пасажирів третього ряду семимісної моделі, інженери Lexus змінили форму захисних шторок. Автомобілі Lexus RX оснащені комплексом систем активної безпеки нового покоління Lexus Safety System+, що поєднує в собі новітні технології, які допомагають запобігти трьох найбільш поширених типів аварій: зіткнення з автомобілем, що рухається в попутному напрямку, виїзд зі смуги та наїзд на пішохода.

ТЕХНОЛОГІЇ, ЯКІ НАДИХАЮТЬ 
Оновлений Lexus RX оснащується новим сенсорним дисплеєм з діагоналлю 12,3 дюйма. А на зміну традиційному джойстикові Remote Touch прийшла сучасніша сенсорна панель управління. Значно розширені можливості використання мобільних пристроїв шляхом появи підтримки платформ інтеграції смартфонів Apple CarPlay та Android Auto.

МАЙСТЕРНІСТЬ ВИКОНАННЯ
Обшиті висококласною шкірою сидіння вражають досконалістю фактури й ідеальною точністю прострочки. Створені із застосуванням унікальних технологій вставки з дерева в декорі інтер'єрів Lexus вражають уяву якістю виконання.

Щоб забезпечити бездоганне функціонування додаткових сидінь і зробити їх такими ж розкішними та гостинними, як і все інше в автомобілі, інженери Lexus врахували кожну деталь. Додаткові задні сидіння підіймаються і складаються за допомогою електроприводу або відсуваються назад і вперед на відстань 94 мм, якщо потрібно більше місця для ніг. Крім того, система кондиціонування оновленого Lexus RX 350L оснащена незалежним управлінням для пасажирів третього ряду.

Усі деталі щодо оновленого Lexus RX long можна дізнатися в офіційному дилерському центрі Лексус Київ Захід за телефоном 044 507 08 08. Також на нашому сайті ви можете скористатися послугами онлайн-консультанта, який відповість на всі ваші запитання. Чекаємо вас за адресою: вул. Велика Кільцева, 58, с. Софіївська Борщагівка.

Вас може зацікавити:
НОВИЙ ПОЗАШЛЯХОВИК LEXUS GX

Нове покоління, яке відкриє для Вас ще більше потужності та інновацій в поєднанні з новим дизайном.

Детальніше
Автомобіль під захистом: КАСКО "АвтоФОРТЕЦЯ" з покриттям військових ризиків

Сьогодні, коли українці стикаються з безпрецедентними викликами, СК "ВІДІ-СТРАХУВАННЯ" пропонує надійне рішення для захисту вашого авто – програму КАСКО "АвтоФОРТЕЦЯ" з покриттям військових ризиків.

Детальніше
НОВИЙ LEXUS LBX - СВІТОВА ПРЕМ'ЄРА

Справжня розкіш у компактному автомобілі з великим вибором стильних доповнень.

Детальніше