Офіційний дилер «Лексус Київ Захід»

НОВИЙ LEXUS NX ПРЕЗЕНТУЄ СЕБЕ СВІТОВІ

01.12.2021
novyj-lexus-nx-prezentuet-sebya-miru

Новий автомобіль Lexus NX являє собою новий напрямок зовнішнього дизайну та стильових рішень, нові різновиди двигунів, сучасних систем мультимедіа та ультрапередових технологій забезпечення комфорту керування та безпеки.

Новий Lexus NX це абсолютна нова версія моделі покоління 2014 року. Автомобіль вдосконалили з огляду його технічних характеристик, показників витрати палива, контролю керуванням. Японський підхід цифрового моделювання дозволив створити дану модель практично досконалою в усіх її характеристиках. Майстри Такумі, який залучає Lexus, як завжди, винайшли ідеальне співвідношення всіх відчуттів – тактильності, зору та слуху. Тому автомобіль виправдає всі покладені на нього амбіції.

Випробування нового Lexus NX проходили на професійному треку Сімоамі при заводі, задля забезпечення максимально ідеальних показників динаміки авто в системах гальм та кермового управління. Велику роль відіграли системи активної та пасивної безпеки, щоб автомобіль був готовий до будь-яких випробувань на дорозі. Ультрасучасні технології були втілені й в забезпечення комфорту в автомобілі, при цьому розробники дотримувалися принципу золотої середини, зберігаючи його цінову доступність для клієнта.

Автомобіль отримав більш витончений і динамічний дизайн в порівнянні зі своїм попередником версії  NX. Зовнішній вигляд став більш вишуканим та вдосконаленим, лінії кузова отримали більшу виразність. Екстер’єр отримав нові бокові молдинги та новий захист для двигуна, тому окрім зовнішньої краси конструктори подбали й про практичність.

Lexus NX  являє собою перше серійне використання принципу «Тазуна» при проєктуванні місця для водія. Це японське слово в перекладі виглядає як «досконалість управління конем своїм хазяїном-вершником». Це означає, що розробники прагнули втілити в автомобілі саме беззаперечний контроль зв’язку – водій-машина для відчуття абсолютної впевненості руху.

Головний інженер Такеакі Като зазначив, що «Новий Lexus NX був створений з огляду на стиль життя зовсім різних людей в усьому світі. Його сила це дизайн, абсолютні характеристики їзди, сучасні технології та електрифікація».

Японська гостинність як якість нації втілена в принцип Омотенаші, коли потреби гостей передбачаються заздалегідь і їх надається відчуття комфорту найвищого рівня. Функціонал нового лексус NX дає відчуття знаходження у зоні VIP лаунж, де пасажири отримають справжній люксовий комфорт, а водій зосереджений на принципі невідривного зв’язку зі своїм «конем». Майстерність Такумі була втілена в усі деталі салону нового автомобіля.

Що стосується технічного оснащення, Lexus NX отримав широкий ряд силових агрегатів. З абсолютних новинок представлено першу плагін-гібридну силову установку, яка може підзаряджатись від зовнішнього джерела. Це об’єднання потужності, економії, низького викиду CO2 та режиму електромобіля.

Головна інтрига прем’єри саме в втіленні розробниками динамічних характеристик Lexus NX нового покоління, які головним чином передають всю сутність керування. Абсолютний тандем комфорту, відчуття керма, газу та гальма, які моментально реагують на будь-який рух водія і створюють неперевершене відчуття контролю. Нова платформа Lexus Global Architecture K (GA-K) надала автомобілю можливість знизити центр маси.

Абсолютно нова мультимедійна платформа з функціоналом інтелектуального сервісу була втілена в новий Lexus NX. Ультрасучасна система навігації та віртуальний помічник "Hey Lexus" будуть моментально реагувати на будь-які голосові команди водія.

Система безпеки Lexus Safety System+ 3 покоління заслуговує на окрему увагу. Новітній функціонал створено задля отримання максимальної безпеки та комфорту.  Серед новинок — система Pre-Collision System, що запобігає фронтальному зіткненню та змінений Adaptive Cruise Control (адаптивний круїз-контроль). Також представлено новий функціонал електронного замикання, коли, наприклад, наближається автомобіль позаду чи їде велосипедист, він перешкоджає відкриванню дверей та  запобігає зіткненню.

Всі деталі про Lexus NX можна дізнатися в офіційному дилерському центрі Лексус Київ Захід за телефоном 044 507 08 08. Також на нашому сайті ви можете скористатися послугами онлайн-консультанта, який відповість на всі ваші запитання. Чекаємо вас за адресою: вул. Велика Кільцева, 58, с. Софіївська Борщагівка.

Приєднуйтесь до нас:

Telegram • Facebook • Instagram

Вас може зацікавити:
Автомобіль під захистом: КАСКО "АвтоФОРТЕЦЯ" з покриттям військових ризиків

Сьогодні, коли українці стикаються з безпрецедентними викликами, СК "ВІДІ-СТРАХУВАННЯ" пропонує надійне рішення для захисту вашого авто – програму КАСКО "АвтоФОРТЕЦЯ" з покриттям військових ризиків.

Детальніше
НОВИЙ LEXUS LBX - СВІТОВА ПРЕМ'ЄРА

Справжня розкіш у компактному автомобілі з великим вибором стильних доповнень.

Детальніше
СВІТОВА ПРЕМ'ЄРА LEXUS LM

Лінійка автомобілів Lexus розширюється новою іконічною моделлю – Lexus LM.

Детальніше