Офіційний дилер «Лексус Київ Захід»

Lexus UX — найкращий кросовер 2020 року в Україні

12.02.2020
lexus-ux-—-najkraschij-krosover-2020-roku-v-ukraїnі

12 лютого в Києві відбувся фінал акції «Автомобіль року в Україні 2020». За підсумками голосування двох журі, професійного та громадського, Lexus UX було визнано найкращим автомобілем 2020 року у категорії «Компактний кросовер». 

Автомобіль Lexus UX поєднує у собі динамічний дизайн та характер повноприводного позашляховика з компактним кузовом. У розробці моделі дизайнери застосували японську архітектурну концепцію «Енгава», яка забезпечує плавний перехід панелі приладів у лінію капоту і навпаки, даруючи автомобілю чудову оглядовість. На українському ринку Lexus UX доступний у 4 комплектаціях: Eco, Business, Launch та F-Sport.

В рамках конкурсу «Автомобіль року в Україні 2020» представники Клубу автомобільних журналістів України (КАЖУ) тестували та порівнювали 25 автомобілів різних брендів та класів, обираючи лідерів у представлених номінаціях. Віддати голос за свого фаворита також міг кожен охочий — з 29 листопада 2019 року на сайті акції тривало онлайн-голосування.

Акція «Автомобіль року в Україні» проводиться з 2001 року і є найбільш авторитетним конкурсом найкращих автомобілів в Україні. Мета акції — представити журналістам і громадськості нові моделі року та визначити найкращого представника в окремих категоріях. 

За докладною інформацією про автомобіль та послуги Lexus звертайтеся, будь ласка, до офіційного дилера Лексус Київ Захід за телефоном: +38 (044) 507-08-08. Чекаємо Вас за адресою: вул. Велика Кільцева, 58, с. Софіївська Борщагівка.

Вас може зацікавити:
НОВИЙ ПОЗАШЛЯХОВИК LEXUS GX

Нове покоління, яке відкриє для Вас ще більше потужності та інновацій в поєднанні з новим дизайном.

Детальніше
Автомобіль під захистом: КАСКО "АвтоФОРТЕЦЯ" з покриттям військових ризиків

Сьогодні, коли українці стикаються з безпрецедентними викликами, СК "ВІДІ-СТРАХУВАННЯ" пропонує надійне рішення для захисту вашого авто – програму КАСКО "АвтоФОРТЕЦЯ" з покриттям військових ризиків.

Детальніше
НОВИЙ LEXUS LBX - СВІТОВА ПРЕМ'ЄРА

Справжня розкіш у компактному автомобілі з великим вибором стильних доповнень.

Детальніше