Офіційний дилер «Лексус Київ Захід»

LEXUS ES250 У КОМПЛЕКТАЦІЇ «МІЯТА» В НАЯВНОСТІ У ЛЕКСУС КИЇВ ЗАХІД

10.06.2021
lexus-es250-u-komplektatsІyi-«mІyata»-v-nayavnostІ-u-leksus-kiyiv-zahІd

Lexus ES250 у комплектації «Міята» — посилена безпека та комфорт із додатковою вигодою.

Системи безпеки LSS+ (Lexus Safety System+), елегантність дизайну, сучасні рішення для комфортного керування з системою активної допомоги у поворотах (Active Cornering Assist, ACA) та вигідна цінова пропозиція — усе це поєднує Lexus ES250 у комплектації «Міята».

Lexus ES успадкував ключові риси лінійки бізнес-седанів Lexus і гарантує безкомпромісну надійність, якість виконання та насолоду від водіння розкішного автомобіля за вигідною ціною 1 360 287 грн.

Особливість Lexus ES250 у пакетній комплектації «Міята» — посилена безпека для безтурботних подорожей. Модель оснащено комплексом систем безпеки Лексус Сейфті Сістем Плюс (Lexus Safety System+) для максимальної впевненості на дорозі. Система автоматичного аварійного гальмування, адаптивний круїз-контроль, автоматичне дальнє світло, система розпізнавання дорожніх знаків та система допомоги утриманню у межах смуги гарантують контроль і безпеку для всіх учасників дорожнього руху.

Також автомобіль оснащений додатковими системами активної безпеки, покликаними зменшити кількість аварійних ситуацій. Це система відстежування «сліпих зон» (BSM), попередження та автоматичне гальмування під час руху заднім ходом у випадку наближення автомобіля у перпендикулярному напрямку (RCTAB), що допоможе безпечно виїхати зі стоянки. Крім того, в Lexus ES250 у комплектації «Міята» передбачено інтелектуальний датчик паркування з автоматичним гальмуванням при наближенні до перешкоди (ICS).

У салоні автомобіля Lexus з'явилася мультимедійна система з 12,3-дюймовим дисплеєм та сенсорною системою дистанційного керування, а також DVD-програвачем, цифровим радіо і навігацією, що забезпечать зручність за кермом.

Для підвищеного комфорту керування автомобілем у холодну пору року в Lexus ES250 у комплектації «Міята» реалізовані підігрів лобового скла, передніх сидінь та керма.

Серед інших доповнень моделі — підтримка Apple CarPlay® і пристрій бездротового заряджання для зручності користування смартфоном у подорожах, електрорегулювання передніх сидінь та оздоблення їх шкірою «Тахара». Також в автомобілі передбачена камера заднього огляду, зручний люк у даху, стильні 18-дюймові колісні диски й бісвітлодіодні фари головного світла для повного контролю над ситуацією на дорозі.

Lexus ES250 у комплектації «Міята» — це просторий автомобіль бізнес-класу з вишуканим дизайном, що дарує відчуття статусності на кожному кілометрі дороги.

Всі деталі про Lexus ES250 в комплектації «Міята» можна дізнатися в офіційному дилерському центрі Лексус Київ Захід за телефоном 044 507 08 08. Також на нашому сайті ви можете скористатися послугами онлайн-консультанта, який відповість на всі ваші запитання. Чекаємо вас за адресою: вул. Велика Кільцева, 58, с. Софіївська Борщагівка.

Приєднуйтесь до нас:

Telegram • Facebook • Instagram

Вас може зацікавити:
НОВИЙ ПОЗАШЛЯХОВИК LEXUS GX

Нове покоління, яке відкриє для Вас ще більше потужності та інновацій в поєднанні з новим дизайном.

Детальніше
Автомобіль під захистом: КАСКО "АвтоФОРТЕЦЯ" з покриттям військових ризиків

Сьогодні, коли українці стикаються з безпрецедентними викликами, СК "ВІДІ-СТРАХУВАННЯ" пропонує надійне рішення для захисту вашого авто – програму КАСКО "АвтоФОРТЕЦЯ" з покриттям військових ризиків.

Детальніше
НОВИЙ LEXUS LBX - СВІТОВА ПРЕМ'ЄРА

Справжня розкіш у компактному автомобілі з великим вибором стильних доповнень.

Детальніше