Офіційний дилер «Лексус Київ Захід»

КЕРУЙ БЕЗПЕЧНО З «ЛЕКСУС КИЇВ ЗАХІД»

19.12.2018
keruj-bezpechno-z-leksus-kiyiv-zahid

КЕРУЙ БЕЗПЕЧНО З «ЛЕКСУС КИЇВ ЗАХІД»

Дилерський центр «Лексус Київ Захід» у період з 20 грудня 2019 року по 13 січня 2019 року пропонує всім клієнтам знижку 30% на пакет послуг з діагностики ходової та гальмівної частини автомобіля та з регулювання світла фар. Клієнтам, що скористались акційною послугою, надалі  надається додаткова знижка в розмірі 30% на проведення рекомендованих робіт за спеціальною пропозицією до 31 січня 2019 року.

Офіційний сервіс Lexus – це високі стандарти обслуговування, увага до кожної деталі вашого автомобіля, найвищий рівень професійності  кожного працівника. Для нас велика честь надавати вам послуги високого якості й піклуватися про ваш Lexus.

Замовити послугу з діагностики автомобіля ви можете в офіційному дилерському центрі «Лексус Київ Захід» за тел.: +38 (044) 507-08-08. Також на нашому сайті ви можете скористатися послугами онлайн-консультанта, який відповість на всі ваші запитання. Чекаємо вас за адресою: вул. Велика Кільцева, 58, с. Софіївська Борщагівка.

* Термін дії пропозиції з 20.12.2018 по 31.01.2019. Дисконт поширюється тільки на автомобілі, VIN-код яких раніше був зафіксований у базі «Лексус Київ Захід».   Нові власники автомобілів отримають знижку  за наявністю техпаспорта. Знижки за цією пропозицією не додаються до  інших знижок від «Лексус Київ Захід».

Вас може зацікавити:
НОВИЙ ПОЗАШЛЯХОВИК LEXUS GX

Нове покоління, яке відкриє для Вас ще більше потужності та інновацій в поєднанні з новим дизайном.

Детальніше
Автомобіль під захистом: КАСКО "АвтоФОРТЕЦЯ" з покриттям військових ризиків

Сьогодні, коли українці стикаються з безпрецедентними викликами, СК "ВІДІ-СТРАХУВАННЯ" пропонує надійне рішення для захисту вашого авто – програму КАСКО "АвтоФОРТЕЦЯ" з покриттям військових ризиків.

Детальніше
НОВИЙ LEXUS LBX - СВІТОВА ПРЕМ'ЄРА

Справжня розкіш у компактному автомобілі з великим вибором стильних доповнень.

Детальніше