Офіційний дилер «Лексус Київ Захід»

ЯК ПРАЦЮЄ САМОЗАРЯДНИЙ ГІБРИД LEXUS?

15.09.2020
how-hybrid-works

ЯК ПРАЦЮЄ ГІБРИД?

Lexus з гібридним приводом відвезе вас куди завгодно, як тільки ви опинитеся за кермом. Батарея гібридної системи автоматично заряджається під час руху, а також при уповільненні та гальмуванні. Самозарядний гібрид Lexus поєднує бензиновий двигун і електродвигун, забезпечуючи зручність і комфорт в економічній й екологічній поїздці. Без електричних розеток. Без дизельного пального. Без компромісів.

НЕВИМУШЕНИЙ СТАРТ

Просто вирушайте в дорогу. Гібридна батарея автоматично підзаряджатиметься в процесі руху, щойно виникне потреба. Більше нема потреби в під'єднанні до мережі або всенічної зарядки.
Міський рух — ось де рідна стихія електричного режиму EV, з нульовим рівнем викидів та відсутністю витрат пального на низьких швидкостях *. Разом зі здатністю жваво долати найбільш завантажені перехрестя, гібридний Lexus ідеально пристосований до міського життя.
*У разі потреби додаткового імпульсу потужності на низьких швидкостях, бензиновий двигун забезпечує відповідну підтримку.

СИНЕРГІЯ ПАЛЬНОГО ТА ЕЛЕКТРИКИ

З двома джерелами енергії Вашому гібриду Lexus притаманні як потужність, так і економічність.
Непомітно поєднуючи паливну та електричну енергію, гібридна система здатна оцінювати умови керування, щоб координувати роботу обох джерел живлення згідно з потребами, що з'являються в процесі руху — зокрема в моменти прискорення, звичайного дорожнього руху або під час руху на високих швидкостях.

ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА СИСТЕМА ГАЛЬМУВАННЯ

Самозарядний гібрид Lexus дбайливо запасає енергію.
Гібридна батарея отримує заряд кожної хвилини Вашого просування автошляхами. Та не тільки під час руху, але й у момент гальмування або сповільнення, рекуперативна гальмівна система відновлює ще більше енергії.

ПЕРЕВАГИ ГІБРИДІВ

  • Технологія самозарядних гібридів Lexus дозволяє зменшити негативний вплив автомобіля на довкілля та заощадити ваші кошти. Завдяки чудовому показнику споживання палива та зменшеному рівню викидів ви можете заощадити на обслуговуванні та експлуатації автомобіля.
  • Самозарядні гібридні автомобілі ефективніші та більш економічні у користуванні та обслуговуванні у порівнянні з дизельними моделями.
  • У довгостроковій перспективі можна значно заощадити кошти, оскільки у гібридній системі альтернативно реалізовано такі елементи, як зчеплення, стартер, генератор і т.д.
  • Вартість заміни запчастин значно зменшується, оскільки гальмівні колодки та шини гібрида Lexus менше зношуються, що дозволяє заощадити.
  • Самозарядний гібрид Lexus не потребує зарядки. А також дизельного палива. Жодних компромісів. Вам не потрібно підключати гібрид Lexus до розеток. Гібрид завжди напоготові до будь-яких пригод.

Відчуйте себе за кермом самозарядного гібрида LEXUS — завітайте на тест-драйв у Лексус Київ Захід.

Вас може зацікавити:
НОВИЙ ПОЗАШЛЯХОВИК LEXUS GX

Нове покоління, яке відкриє для Вас ще більше потужності та інновацій в поєднанні з новим дизайном.

Детальніше
Автомобіль під захистом: КАСКО "АвтоФОРТЕЦЯ" з покриттям військових ризиків

Сьогодні, коли українці стикаються з безпрецедентними викликами, СК "ВІДІ-СТРАХУВАННЯ" пропонує надійне рішення для захисту вашого авто – програму КАСКО "АвтоФОРТЕЦЯ" з покриттям військових ризиків.

Детальніше
НОВИЙ LEXUS LBX - СВІТОВА ПРЕМ'ЄРА

Справжня розкіш у компактному автомобілі з великим вибором стильних доповнень.

Детальніше