Офіційний дилер «Лексус Київ Захід»

LEXUS ВІДЗНАЧАЄ 30-РІЧНИЙ ЮВІЛЕЙ ВИПУСКОМ ЛІМІТОВАНОЇ КОМПЛЕКТАЦІЇ RX

10.06.2019
lexus-otmechaet-30-letniy-yubiley-vypuskom-limitirovannoy-komplektatsii-rx

У 2019 році бренд Lexus відзначає 30-річний ювілей — у вересні 1989 року розпочався офіційний продаж першого у світі Lexus LS 400. 30 років опісля Lexus робить шанувальникам бренду в Україні подарунок: у червні цього року у дилерському центрі Лексус Київ Захід доступні до замовлення всього 30 преміум-кросоверів Lexus RX у присвяченій до ювілею лімітованій комплектації 30th Anniversary Edition.

Комплектація Lexus RX 30th Anniversary Edition має пакет оснащення, який містить ексклюзивні елементи дизайну кузова — шильдик «30th Anniversary».

Ключові відмінності ювілейної версії преміум-кросовера RX350 Anniversary Edition крім потужного двигуна V6 і 8-ступінчастої коробки передач, навігаційна система з 12,3-дюймовим дисплеєм, DVD-програвачем, 12-ма динаміками та сабвуфером, пристрій для бездротової зарядки смартфонів, а також панорамний дах.

Вартість RX350 в комплектації 30th Anniversary Edition складе 1 840 419 грн.

За більш детальною інформацією про актуальні ціни, технічні характеристики та наявності просимо звертатися в офіційний дилерський центр «Лексус Київ Захід» за тел.: +38 (044) 507-08-08. Чекаємо Вас за адресою: вул. Велика Кільцева, 58, с. Софіївська Борщагівка.

Вас може зацікавити:
Автомобіль під захистом: КАСКО "АвтоФОРТЕЦЯ" з покриттям військових ризиків

Сьогодні, коли українці стикаються з безпрецедентними викликами, СК "ВІДІ-СТРАХУВАННЯ" пропонує надійне рішення для захисту вашого авто – програму КАСКО "АвтоФОРТЕЦЯ" з покриттям військових ризиків.

Детальніше
НОВИЙ LEXUS LBX - СВІТОВА ПРЕМ'ЄРА

Справжня розкіш у компактному автомобілі з великим вибором стильних доповнень.

Детальніше
СВІТОВА ПРЕМ'ЄРА LEXUS LM

Лінійка автомобілів Lexus розширюється новою іконічною моделлю – Lexus LM.

Детальніше