Офіційний дилер «Лексус Київ Захід»

У ЛЕКСУС КИЇВ ЗАХІД СПЕЦІАЛЬНІ ЦІНОВІ ПРОПОЗИЦІЇ НА ОРИГІНАЛЬНІ АКУМУЛЯТОРНІ БАТАРЕЇ

01.10.2018
u-leksus-ki-v-zah-d-spets-aln-ts-nov-propozits-na-orig-naln-akumulyatorn-batare

Акумуляторна батарея відіграє одну з найважливіших функцій у роботі автомобіля, тому потребує уважного ставлення і, якщо необхідно, вчасної заміни. І саме оригінальна батарея забезпечить вдалий швидкий запуск двигуна та стабільну роботу електричного обладнання авто.

Перевірка стану акумуляторної батареї та її заміна найбільш актуальні з наближенням морозів. Адже однією з головних проблем зимової експлуатації автомобіля є труднощі під час запуску двигуна. Щоб уникнути ситуацій, коли авто не заводиться, покваптеся вчасно встановити нову акумуляторну батарею. Оригінальна батарея, спроектована виробником спеціально для вашого автомобіля, гарантуватиме спокій та впевненість у надійності власних планів на день.

Оригінальні акумуляторні батареї відповідають сучасним стандартам якості виробника,. Встановивши оригінальну акумуляторну батарею, ви гарантовано уникнете несподіванок, можливих при використанні батарей неналежної якості. Оригінальні акумуляторні батареї розраховані на роки надійної, продуктивної роботи автомобіля. Вони не потребують обслуговування, не встановлюють обмежень для пробігу та мають трирічну гарантію**.

Акумуляторна батарея вимагає перевірки і потенційної заміни, якщо:

  • експлуатується більше трьох років;
  • з’явилися попереджувальні сигнали щодо роботи батареї;
  • двигун заводиться повільно або з паузою перед запуском;
  • батарея чи кабелі пошкоджені корозією

Якщо ви помітили ці або інші ознаки проблем у роботі акумуляторної батареї та змушені її замінити, звертайтеся до офіційного дилерського центру Лексус Київ Захід. Адже ми пропонуємо лише оригінальні запчастини на вигідних умовах.
 
Ціна для моделей:

  • RX та NX від 3 516 грн
  • LX, ES, IS, GS, RC від 4 086 грн
  • GX та LS від 5 730 грн

За більш детальною інформацією про актуальні ціни та наявність просимо звертатися в офіційний дилерський центр «Лексус Київ Захід» за тел.: +38 (044) 507-08-08. Чекаємо вас за адресою: вул. Велика Кільцева, 58, с. Софіївська Борщагівка.

*Від ціни акумуляторних батарей станом на 30 вересня 2018 р.

Знижка діє у період 01 жовтня по 31 грудня 2018 р. у сервісному центрі «Лексус Київ Захід» за адресою: вул. Велика Кільцева, 58, с. Софіївська Борщагівка.

Детальніше у сервісному центрі або за тел.: +38 (044) 507-08-08. Зовнішній вигляд АКБ може відрізнятися від зображеного.

** При виконанні вимог експлуатаційної документації.

Вас може зацікавити:
НОВИЙ ПОЗАШЛЯХОВИК LEXUS GX

Нове покоління, яке відкриє для Вас ще більше потужності та інновацій в поєднанні з новим дизайном.

Детальніше
Автомобіль під захистом: КАСКО "АвтоФОРТЕЦЯ" з покриттям військових ризиків

Сьогодні, коли українці стикаються з безпрецедентними викликами, СК "ВІДІ-СТРАХУВАННЯ" пропонує надійне рішення для захисту вашого авто – програму КАСКО "АвтоФОРТЕЦЯ" з покриттям військових ризиків.

Детальніше
НОВИЙ LEXUS LBX - СВІТОВА ПРЕМ'ЄРА

Справжня розкіш у компактному автомобілі з великим вибором стильних доповнень.

Детальніше