Офіційний дилер «Лексус Київ Захід»

LEXUS СВЯТКУЄ ДЕБЮТ У ПЕРЕГОНАХ «24 ГОДИНИ СПА»

27.07.2018
lexus-svyatku-debyut
  • Команда Emil Frey Lexus Racing змагатиметься на двох Lexus RC F GT3 у перегонах «24 години Спа», найскладнішому етапі чемпіонату на витривалість Blancpain GT.
  • Lexus Europe запросив португальського митця Педро Енрікеса (Pedro Henriques) створити спеціальне художнє оформлення для Lexus LFA, який буде презентовано під час події.

Команда Emil Frey Lexus Racing дебютуватиме у щорічних перегонах «24 години Спа», що проходитимуть поблизу бельгійського містечка Спа 28-29 липня. У 70-х ювілейних легендарних перегонах на витривалість візьмуть участь два автомобілі Lexus RC F GT3.
Участь у цьому етапі стане продовженням успішного для команди першого повного сезону елітної серії Blancpain GT, в якому команда святкувала історичну перемогу на 5-му етапі чемпіонату на трасі Поль Рікар у Франції.

Lexus RC F GT3 показав позитивні результати під час пробних заїздів на автодромі Спа-Франкоршам, де і проходять «24 години Спа». Команда вдало протестувала технічні налаштування за різних — сухих і вологих — погодних умов.

Члени команди Emil Frey Lexus Racing також вивчили деталі успішного заїзду на цій трасі під час минулорічного етапу міжнародної серії перегонів GT Open, коли команда забезпечила першу поул-позицію для RC F GT3 у світі та здобула перемогу в раунді міжнародної серії GT Open.

Капітан команди Лоренц Фрей сказав, що їхню впевненість було підкріплено нещодавніми тестами та тим, що автомобіль RC F GT3 чудово показав себе на складній 7-кілометровій трасі Спа-Франкоршам.
«Ця траса з її стрімкими поворотами дуже добре підходить нашому Lexus RC F GT3, тому ми очікуємо на хороші результати, — прокоментував Лоренц. — Ці перегони — одні з найскладніших у класі GT3, до того ж вони проходять на найбільш захопливій трасі. Вся команда з нетерпінням чекає на наші перші 24-годинні перегони на Спа-Франкоршам на автомобілі Lexus».

Високопрофесійні пілоти, включно зі Стефаном Ортеллі (Stéphane Ortelli) з Монако, переможцем «24 годин Спа» і «24 годин Ле-Мана», кермуватимуть двома Lexus RC F GT3.

Арт-автомобіль LFA

Щоб відзначити цей дебют і 10-ту річницю серії Lexus F, Lexus Europe представить унікальний арт-автомобіль LFA. Художнє оформлення автомобіля, спеціально створене до «24 години Спа» португальським митцем Педро Енрікесом (Pedro Henriques), поєднує миттєво впізнавані лінії легендарного суперкара Lexus LFA з дизайном, що виражає відчуття руху і постійну еволюцію.

Педро пояснює, що натхненням для оформлення слугувала ідея мінливості сучасного світу, де речі знаходяться у постійному русі. Лінії малюнка відтворюють це враження — враження руху в усіх напрямках, що ніколи не припиняється — тобто життя, що прогресує. «Я прагнув досягти органічного відчуття, використовуючи матеріал ручної роботи та плавні лінії. Цим я намагався створити враження, ніби автомобіль поволі змінює свою форму, у той час, як насправді залишається непорушним», — говорить Педро Енрікес.

Lexus культивує пристрасть до мистецтва та дизайну і щорічно демонструє це своїми виставками на Міланському тижні дизайну (Milan Design Week). Цього літа Lexus також відкрив тимчасовий мистецький простір UX у Лісабоні, де представлено роботи кількох художників, зокрема і Педро Енрікеса.
Арт-автомобіль LFA стане частиною параду на трасі Спа-Франкоршам, котрий відбудеться в суботу, 28 липня, перед стартом основного заїзду.

Розклад «24 години Спа»

Час Подія
Четвер, 26 липня
11:45–13:15
18:10–19:10
20:50–21:05
21:12–21:27
21:34–21:49
21:56–22:11
22:30–00:00
Вільна практика 1
Перед-кваліфікація
Кваліфікація Q1
Кваліфікація Q2
Кваліфікація Q3
Кваліфікація Q4
Нічна практика
П’ятниця, 27 липня
17:45–18:15
18:30–19:00
Розминка
Супер-поул
Субота, 28 липня
16:30
Старт перегонів «24 години Спа».

Всі сесії транслюватимуться наживо за посиланням:blancpain-gt-series

Цей матеріал підготовлено за даними сайту Lexus Europe

Вас може зацікавити:
НОВИЙ ПОЗАШЛЯХОВИК LEXUS GX

Нове покоління, яке відкриє для Вас ще більше потужності та інновацій в поєднанні з новим дизайном.

Детальніше
Автомобіль під захистом: КАСКО "АвтоФОРТЕЦЯ" з покриттям військових ризиків

Сьогодні, коли українці стикаються з безпрецедентними викликами, СК "ВІДІ-СТРАХУВАННЯ" пропонує надійне рішення для захисту вашого авто – програму КАСКО "АвтоФОРТЕЦЯ" з покриттям військових ризиків.

Детальніше
НОВИЙ LEXUS LBX - СВІТОВА ПРЕМ'ЄРА

Справжня розкіш у компактному автомобілі з великим вибором стильних доповнень.

Детальніше