Офіційний дилер «Лексус Київ Захід»

ПЕЛЮСТКИ, МОДА ТА ТЕХНОЛОГІЇ: COUTURE DE FLEUR СТВОРИВ КАПСУЛЬНУ КОЛЕКЦІЮ ДЛЯ ЛЕКСУС КИЇВ ЗАХІД

06.02.2019
lepestki-moda-i-tehnologii-couture-de-fleur-sozdal-kapsulnuyu-kollektsiyu-dlya-leksus-kiev-zapad

Бренд вишуканого одягу Couture de Fleur розробив капсульну тематичну колекцію, в якій поєдналися творчий підхід fashion-бренда, магічний реалізм художниці Яни Антонової та преміальна якість Lexus.

Так як Lexus – японський бренд, сукні для капсульної колекції вирішили створити зі східними силуетами та прикрасити принтом картини київської художниці Яни Антонової «Пелюстки сакури летять на захід».

Інна Катющенко, засновник бренду Couture de Fleur, президент Edipresse Media, засновник БФ «Единственная»: «Я давно знайома з Яною, це художниця високого рівня, з дуже глибоким філософським мисленням та відношенням до життя. Тому, коли до нас звернувся Lexus, я відразу подумала про Яну. Картина «Пелюстки сакури летять на захід» стала справжнім натхненням для нашої колаборації – повітряні весняні відтінки і ніжні пелюстки ожили на сукнях з капсульної колекції».

Це не перша колаборація Couture de Fleur та Lexus – навесні в офіційному дилерському центрі «Лексус Київ Захід» проходив показ капсульної колекції одягу Couture de Fleur та прикрас Helena SAI в рамках проекту «Сила жіночності» від Інни Катющенко.

Couture de Fleur – бренд, створений медіаіздателем Інною Катющенко в 2014 році. В основі бренду лежить ідея переносити фрагменти картин художників на тканини, об’ємні принти з полотна створюють особливу енергетику в роботах Couture de Fleur. В історії бренду – колаборації з українськими художниками Оленою Онуфрів, Яною Антонової, Лідією Селянко.

Яна Антонова – українська художниця, викладач Київської Художньої академії, член Національної Спілки Художників України, представник течії «магічного реалізму». Її роботи знаходяться в галереях України, Росії, США, в приватних колекціях Швеції, Франції, Німеччини, Італії.

Вас може зацікавити:
НОВИЙ ПОЗАШЛЯХОВИК LEXUS GX

Нове покоління, яке відкриє для Вас ще більше потужності та інновацій в поєднанні з новим дизайном.

Детальніше
Автомобіль під захистом: КАСКО "АвтоФОРТЕЦЯ" з покриттям військових ризиків

Сьогодні, коли українці стикаються з безпрецедентними викликами, СК "ВІДІ-СТРАХУВАННЯ" пропонує надійне рішення для захисту вашого авто – програму КАСКО "АвтоФОРТЕЦЯ" з покриттям військових ризиків.

Детальніше
НОВИЙ LEXUS LBX - СВІТОВА ПРЕМ'ЄРА

Справжня розкіш у компактному автомобілі з великим вибором стильних доповнень.

Детальніше