Офіційний дилер «Лексус Київ Захід»

У ЛЕКСУС КИЇВ ЗАХІД ВІДКРИТО ПРИЙОМ ЗАМОВЛЕНЬ НА НОВИЙ КРОСОВЕР LEXUS UX

12.11.2018
leksus-ki-v-zah-d

В офіційному дилерському центрі Лексус Київ Захід стартував попередній прийом замовлень на абсолютно новий компактний кросовер Lexus UX, який ідеально підходить як для поїздок містом, так і для тривалих комфортних подорожей на дальні відстані.
В Україні кросовер представлено у бензиновій та гібридній модифікаціях у 4-х комплектаціях на вибір: Eco, Business, Launch та F-Sport*.

Сміливий дизайн Lexus UX втілює у собі японську архітектурну концепцію «Енгава», що створює плавний перехід панелі приладів у лінію капоту і навпаки, забезпечуючи ідеальну оглядовість. Передні сидіння встановлено максимально низько, як у справжньому спортивному купе, а пасажирський диван ззаду передає атмосферу затишної лаунж-зони.

Яскравий характер UX простежується у найдрібніших деталях. Контур денних ходових вогнів має форму літери L та інтегрований у фари. Нових вимірів набув і зовнішній вигляд задніх ліхтарів – у моделі UX вони стали не лише дизайнерським, а і аеродинамічним елементом.

За аеродинаміку також відповідають колісні диски та арки. Елементи колісних арок не лише візуально збільшують розмір коліс, посилюючи відчуття стійкості автомобіля, але і направляють потоки повітря вздовж кузова, зменшуючи завихрення та безпосередньо покращуючи курсову стійкість нового Lexus UX. А дизайн колісних дисків на комплектаціях Eco, Business та Launch* має подвійну аеродинамічну функцію: забезпечення рівномірності повітряних потоків та покращення вентиляції гальмівних механізмів.

У цілому Lexus UX вирізняється сміливим дизайном. Його оригінальна радіаторна решітка і привабливий спортивний силует визначають новий погляд на кросовери.

Модель Lexus UX побудовано на платформі GA-C, яка забезпечує виняткову жорсткість кузова і низький центр тяжіння. У ній уперше застосовано нову самозарядну гібридну систему четвертого покоління потужністю 178 к.с. (131 кВт) для версії UX 250h. Новий дволітровий** бензиновий двигун у версії UX 200 має високий тепловий КПД і комплектується новою безступінчастою трансмісією Direct Shift – CVT.

У Lexus UX втілено комплекс систем активної безпеки Lexus Safety System+ другого покоління, до якого належить і система запобігання зіткненням PCS (Pre-Collision System), яка тепер здатна розпізнавати пішоходів навіть у темну пору доби, а також велосипедистів удень. Чотири відеокамери забезпечують моніторинг на 360° навколо автомобіля із відтворенням зображення на 10,3-дюймовому екрані.

Автомобіль обладнано бездротовим зарядним пристроєм. Для того щоб зарядити, наприклад, смартфон, достатньо просто встановити його на пристрій.

За більш детальною інформацією про актуальні ціни, технічні характеристики та наявність просимо звертатися в офіційний дилерський центр «Лексус Київ Захід» за тел.: +38 (044) 507-08-08. Чекаємо вас за адресою: вул. Велика Кільцева, 58, с. Софіївська Борщагівка.

New Lexus UX

* Назви комплектацій є суто умовними, використовуються винятково заради зручності в розподілі наборів параметрів автомобіля та можуть відрізнятися або бути відсутніми в інших документах або матеріалах.
**Значення вказане умовно та може незначною мірою відрізнятися від робочого об’єму двигуна. Ця інформація не має трактуватися як безпомилкова та як така, що не являє собою оферту на продаж конкретного транспортного засобу.

Вас може зацікавити:
Автомобіль під захистом: КАСКО "АвтоФОРТЕЦЯ" з покриттям військових ризиків

Сьогодні, коли українці стикаються з безпрецедентними викликами, СК "ВІДІ-СТРАХУВАННЯ" пропонує надійне рішення для захисту вашого авто – програму КАСКО "АвтоФОРТЕЦЯ" з покриттям військових ризиків.

Детальніше
НОВИЙ LEXUS LBX - СВІТОВА ПРЕМ'ЄРА

Справжня розкіш у компактному автомобілі з великим вибором стильних доповнень.

Детальніше
СВІТОВА ПРЕМ'ЄРА LEXUS LM

Лінійка автомобілів Lexus розширюється новою іконічною моделлю – Lexus LM.

Детальніше