Офіційний дилер «Лексус Київ Захід»

30 РОКІВ ПЕРЕОСМИСЛЕННЯ ЗВИЧНОГО

11.11.2019
30-rokІv-pereosmislennya-zvichnogo

ПЕРЕОСМИСЛИТИ РОЗКІШ

У січні 1989 Lexus був представлений світу на Північноамериканському міжнародному автосалоні в Детройті (штат Мічиган, США). Своєю появою він переосмислив саме поняття розкішного автомобіля тих часів.

Перший Lexus LS був втіленням усіх головних принципів Lexus – орієнтації на людину, прагнення робити щось вперше, відданого обслуговування та гостинності. І кожна наступна модель – переосмислювала розкіш і просувала вперед не тільки Lexus, а й автомобільну індустрію в цілому.

Картинки по запросу lexus omotenashi

ПЕРЕОСМИСЛИТИ КАТЕГОРІЮ

Сьогодні кросовер – один з найпопулярніших класів автомобілів у світі. Але до виходу Lexus RX у 1998 більшість людей навіть не розглядали кросовер як концепцію. Рішення поєднати розкішний седан та позашляховик стало революційним.

У той момент, коли світ почав сприймати новий клас автомобілів, Lexus знову зробив революцію. У 2005-му було представлено перший у світі гібридний кросовер Lexus – Lexus RX 400h. І це лише через 7 років після винайдення класу преміум-кросоверів.

Картинки по запросу lexus motomachi

ПЕРЕОСМИСЛИТИ ДИЗАЙН

Безпомилкове передбачення, чітка простота та елегантність лежать в основі дизайнерської філософії Lexus – L-Finesse. Але такому витонченому результату передував глибокий та складний процес, що заснований на переосмисленні японської гостинності та естетики.

Ця філософія стала основою для всього дизайну Lexus у 2003-му – і з того часу просувала Lexus у захопливому та часто несподіваному напрямку.

Картинки по запросу lexus ls krysztaly

ПЕРЕОСМИСЛИТИ МАЙСТЕРНІСТЬ

Lexus вирішив зробити наступний крок у майстерності до випуску першого Lexus LS. Майстри такумі – це фахівці своєї справи, які витратили понад чверть століття, щоб досягнути неперевершених висот у своїй галузі. Вони гарантують, що кожен автомобіль Lexus відповідає кожному стандарту перед виходом із заводу.

Було б неможливо досягти визначного та впізнаваного рівня виконання Lexus без переосмислення давніх японських традицій майстерності

Похожее изображение

ПЕРЕОСМИСЛИТИ СТАВЛЕННЯ

Так само, як гостинність закладена в ДНК японської культури, незрівнянна відданість кожному закладена в ДНК Lexus. Від моменту своєї появи Lexus впроваджував Омотенаші – японську філософію гостинності – в усі аспекти нашого бізнесу.

Цей принцип спонукає до постійного переосмислення того, як ми можемо ще краще ставитись до наших гостей та майбутніх власників автомобілів Lexus: від привітання у салоні – до дизайнерських рішень, що роблять кожну поїздку ще приємнішою.

Вас може зацікавити:
НОВИЙ ПОЗАШЛЯХОВИК LEXUS GX

Нове покоління, яке відкриє для Вас ще більше потужності та інновацій в поєднанні з новим дизайном.

Детальніше
Автомобіль під захистом: КАСКО "АвтоФОРТЕЦЯ" з покриттям військових ризиків

Сьогодні, коли українці стикаються з безпрецедентними викликами, СК "ВІДІ-СТРАХУВАННЯ" пропонує надійне рішення для захисту вашого авто – програму КАСКО "АвтоФОРТЕЦЯ" з покриттям військових ризиків.

Детальніше
НОВИЙ LEXUS LBX - СВІТОВА ПРЕМ'ЄРА

Справжня розкіш у компактному автомобілі з великим вибором стильних доповнень.

Детальніше